Fundamenta Lakáshitelek

Fundamenta lakáshitelek bármilyen életszakaszban: a fix törlesztőrészlettel és állami támogatással igényelhető lakáshitelek akár szerződéskötéskor, vagy a megtakarítási idő közben, illetve a megtakarítás lejáratát követően is elérhetőek.

Miért érdemes a Fundamenta Lakáshiteleit választani?

Extra kamatkedvezménnyel vehetők igénybe: most az Azonnali Lakáshitelünkre 0,5% kamatkedvezményt vehet igénybe (THM: 5,10-6,06%)3újépítésű ingatlan vásárlása vagy építése esetén pedig még további 0,3% kamatkedvezményt (THM: 4,81-5,72%)4 adunk! A részletekért kattintson ide!

  • kiszámíthatóak: a futamidő végéig fix kamatozás
  • megbízhatóak: forint alapú lakáshitelek
  • rugalmasak: lakáshitel konstrukciótól függően szerződéskötéskor, a megtakarítás idő alatt vagy után igényelhető
  • államilag támogatottak: a megtakarítás után évi 30%, de legfeljebb 72 000 forint állami támogatás jár (EBKM állami támogatással 4,72 – 10,92%, állami támogatás nélkül – 1,73-0,22%)1

Lehetséges felhasználási módok

  • új vagy használt lakás vásárlására,
  • felújításra,
  • építésre,
  • korszerűsítésre,
  • és számtalan lakáscélra, amelyek listáját itt találja

Ha azonnal költözne, felújítana, építkezne, és ehhez hitelre van szüksége

Ha már kinézte álmai otthonát, vagy egy rég tervezett lakáscéljának megvalósításához segítségre lenne szüksége, akkor sem kell lemondania az állami támogatás előnyéről! Azonnali Lakáshitelünkkel mindez lehetséges, ráadásul a futamidő végéig előre tervezheti költségeit. Most extra, 0,5% kamatkedvezménnyel! Tudjon meg többet Azonnali Lakáshitel konstrukcióról itt!

TIPP:
Új építésű ingatlan vásárolna vagy építkezne? Használja ki az extra kamatkedvezményt! Ismerje meg az akció részleteit itt!

Ha előbb megtakarítana, de nem várná meg a megtakarítási idő végét

Ha jelenleg még nincs konkrét lakáscélja, vagy még vár ennek a megvalósításával, de tudja, hogy a jövőben lakáshitelre lesz szüksége, akkor érdemes már most elkezdenie a takarékoskodást, hiszen a megtakarítási idő alatt is igényelheti kedvező kamatozású Megelőlegező hitelünket.

Ha ráér a hitelfelvétel a megtakarítási idő lejártakor

Amennyiben úgy tervezi, hogy a megtakarítási idő lejártakor lesz szüksége a teljes szerződéses összegre, ismerje meg legkedvezőbb lakáshitelünk feltételeit!

Ha a megtakarítási idő lejártakor nagyobb összegre lenne szüksége, kössön új szerződést, és igényelje kedvező kamatozással Lojalitás Lakáshitelünket!

Ki és hogyan igényelhet Fundamenta Lakáshitelt?

Meglévő vagy új ügyfélként szeretné igényelni lakáshitelünket? Hogy megismerhesse az Ön igényeire szabott lehetőségeket, az igénylés feltételeit, kérjen tájékoztatás a lenti elérhetőségek egyikén.

A tájékoztatás nem teljes körű, a termék részletes feltételeit az Általános Szerződési Feltételek (Üzletszabályzat) c. dokumentum tartalmazza. A Fundamenta Személyi Bankár a Fundamenta-Lakáskassza Zrt. megbízásából jár el.

Az akciók részletes feltételeit az „Új építésű Megelőlegező lakáshitel kamatkedvezmény 2017.08.18-tól visszavonásig” c. hirdetmény, az „Azonnali lakáshitel kamatkedvezmény 2017.08.18-tól visszavonásig” c. hirdetmény, valamint az „Új építésű azonnali lakáshitel kamatkedvezmény 2017.08.18-tól visszavonásig” c. hirdetmény tartalmazza.

1 Az állami támogatás mértéke, szerződésenként és személyenként, havi rendszeres megtakarítást feltételezve legfeljebb évi 72.000,- Ft. A 921. számú módozat (4 év 3 hónap) állami támogatással együtt számított EBKM értéke 10,92%; az állami támogatás nélkül számított EBKM érték: -0,78%.

A jelen tájékoztatóban megjelölt EBKM érték a betéti kamat és az értékpapírok hozama számításáról és közzétételéről szóló 82/2010. (III. 25.) Korm. rendelet alapján került megállapításra, havi 20.000,- Ft folyamatos betételhelyezést feltételezve. A megtakarítási idő változása az EBKM érték változását is jelentheti, amely érték csökkenhet. A jelen tájékoztatás nem tekinthető a Fundamenta-Lakáskassza Zrt. részéről hivatalos ajánlattételnek, az itt leírtak kizárólag a figyelemfelkeltést célozzák. A tájékoztatás nem teljes körű, a betéti szerződés részletes leírását az Általános Szerződési Feltételek (Üzletszabályzat) tartalmazza.

A lakás-takarékpénztár által nyújtott lakáskölcsön teljes hiteldíj mutató meghatározásáról, számításáról és közzétételéről szóló 83/2010. (III.25.) Korm. rendelet 9. § (1) és (3) bekezdés szerint számított referencia THM érték 5,25%, amely a 921. számú módozatra (4 év 3 hónap megtakarítási idő) vonatkozik. A THM meghatározása az aktuális feltételek és hatályos jogszabályok figyelembevételével történt, a feltételek változása esetén a mértéke módosulhat. Reprezentatív példa lakáskölcsönre: a szerződéses összeg 1.680.000 Ft, ebből a lakáskölcsön teljes összege 1.000.000 Ft; a kölcsönkamat mértéke évi fix 3,9%, 58 hónapos futamidőre. A kölcsön teljes költsége: folyósítási díj: 0 Ft, kezelési költség: 30.332,- Ft, ügyleti kamat: 98.196,- Ft. Havi törlesztő részlet 20.093,- Ft, a törlesztőrészletek száma 57, a törlesztőrészletek összege 1.129.114,- Ft.

3 Reprezentatív példa Azonnali hitelre, Azonnali lakáshitel kamatkedvezmény akcióval: 3,9-es számlát nyitva a szerződéses összeg, amely egyben a kölcsön összege is, 1 000 000 Ft. Az áthidaló és lakáskölcsön együttes futamideje: 51 + 58 = 109 hónap. A kölcsönkamat mértéke évi fix 5,4% az áthidaló szakaszban, évi fix 3,9% a lakáskölcsön szakaszban (THM a teljes futamidőre: 5,90%). A hitel teljes díja, amely magában foglalja a számlanyitási, hitelfolyósítási, jelzálogbejegyzéshez kapcsolódó és egyéb díjakat: 59 960 Ft. A lakáskölcsön teljes költsége: kezelési költség: a fennálló hiteltartozás 1%-a, amely a törlesztőrészletekbe beépítésre került. A törlesztőrészletek száma: 51 + 57, összesen 108 hónap. Havi törlesztő részlet az áthidaló szakaszban 10 850 Ft (6 200 Ft megtakarítás + 150 Ft számlavezetési díj + 4 500 Ft kamat, az utolsó két hónapban csak számlavezetési díj és kamat), a lakáskölcsön szakaszban 11 960 Ft. A törlesztőrészletek összege az áthidaló és lakáskölcsön szakaszban: 537 200 Ft + 671 100 = 1 208 300 Ft. A THM értéke nem tartalmazza jelzáloggal terhelendő ingatlan biztosításának díját. A hitel fedezete ingatlanra bejegyzett jelzálogjog, az ingatlanra vagyonbiztosítási szerződés megkötése szükséges.

4 Reprezentatív példa Azonnali hitelre, Új építésű azonnali lakáshitel kamatkedvezmény akcióval: 3,9-es számlát nyitva a szerződéses összeg, amely egyben a kölcsön összege is, 1 000 000 Ft. Az áthidaló és lakáskölcsön együttes futamideje: 51 + 58 = 109 hónap. A kölcsönkamat mértéke évi fix 5,1% az áthidaló szakaszban, évi fix 3,9% a lakáskölcsön szakaszban (THM a teljes futamidőre: 5,60%). A hitel teljes díja, amely magában foglalja a számlanyitási, hitelfolyósítási, jelzálogbejegyzéshez kapcsolódó és egyéb díjakat: 59 960 Ft. A lakáskölcsön teljes költsége: kezelési költség: a fennálló hiteltartozás 1%-a, amely a törlesztőrészletekbe beépítésre került. A törlesztőrészletek száma: 51 + 57, összesen 108 hónap. Havi törlesztő részlet az áthidaló szakaszban 10 600 Ft (6 200 Ft megtakarítás + 150 Ft számlavezetési díj + 4 250 Ft kamat, az utolsó két hónapban csak számlavezetési díj és kamat), a lakáskölcsön szakaszban 11 960 Ft. A törlesztőrészletek összege az áthidaló és lakáskölcsön szakaszban: 524 658 Ft + 671 043 = 1 195 701 Ft. A THM értéke nem tartalmazza jelzáloggal terhelendő ingatlan biztosításának díját. A hitel fedezete ingatlanra bejegyzett jelzálogjog, az ingatlanra vagyonbiztosítási szerződés megkötése szükséges.

Új lakásszámla megkötésének feltétele a szerződéses összeg 1%-ának a befizetése.

Lakcím, melyre a pénzügyi tanácsadást kéri
Tájékoztatjuk arról, hogy az Ön személyes adatainak kezelésére vonatkozó részletes információkat ide kattintva ismerheti meg.
* a csillaggal jelölt mezők kitöltése kötelező
Tájékoztatjuk arról, hogy az Ön személyes adatainak kezelésére vonatkozó részletes információkat ide kattintva ismerheti meg.
* a csillaggal jelölt mezők kitöltése kötelező