Lakáshitelek minden élethelyzetre

Lakáshitel állami támogatással? Nálunk erre is talál megoldást. A Fundamenta lakáshitelei kedvező, fix kamatozású lakáshitelek, amelyekkel egészen a futamidő végéig forintra pontosan láthatja törlesztőrészletei alakulását. Felhasználhatja számos lakáscélra, köztük új vagy használt lakásvásárlásra, építkezésre és felújításra. Most 0 Ft folyósítási díjjal!1

A részleteket és a reprezentatív példákat a kiválasztott terméknél találja.

Azonnal igényelhető lakáshitelek

Megvalósító Extra Lakáshitel

Ha számít a kiszámíthatóság, és megtakarítási időszak nélkül van szüksége lakáshitelre, válassza Megvalósító Extra Lakáshitelünket (THM: 5,79%) előre rögzített törlesztőrészletekkel és állami támogatással, most 0 Ft folyósítási díjjal!!

További részletek

Megvalósító Lakáshitel

Ha mihamarabb szüksége lenne lakáshitelre, akár megtakarítás nélkül vagy kisebb Fundamenta megtakarítási összeggel, akkor válassza a Megvalósító Lakáshitelt (THM: 5,98%), a futamidő végéig fix kamattal és állami támogatással, most folyósítási díj nélkül!

További részletek

Megtakarításhoz kötött lakáshitelek

Továbblépő Lakáshitel

Amennyiben meglévő ügyfelünkként már két éve rendelkezik Fundamenta lakásszámlával, és a szerződéses összeg 10%-át befizette, akkor válassza Továbblépő Lakáshitelünket (THM 4,35%), kedvező, a futamidő végéig fix kamattal és állami támogatással, most 0 Ft folyósítási díjjal!

További részletek

Célbaérő Lakáshitel

Lejár Fundamenta megtakarítása és szüksége lenne a teljes szerződéses összegre? Növelje a rendelkezésre álló megtakarítását Célbaérő Lakáshitelünkkel (THM: 5,68%), a futamidő végéig fix kamattal és állami támogatással!

További részletek

Lojalitás Lakáshitel

Ha a lejáró lakásszámláján lévő összeget szeretné kiegészíteni, mert magasabb összegre lenne szüksége, akkor kössön új szerződést! Folytassa a takarékoskodást, és vegye fel a szerződéses összeget Lojalitás Lakáshitelünkkel (THM 5,28%), kedvező kamatozással, most folyósítási díj nélkül!

További részletek

1A 2018.08.16-tól 2018.11.15-ig vagy visszavonásig meghirdetett folyósítási díj elengedési akció keretében a hitelfolyósítási díj Továbblépő és Megvalósító, Megvalósító Extra, Lojalitás Lakáshitel igénylése során elengedésre kerül, amennyiben a Hitelfolyósítási díj elengedéséről szóló hirdetményben foglalt feltételeknek a szerződés megfelel. A hitelfolyósítási díj mértéke a kölcsönszerződésben szereplő szerződéses összegek együttes eredményének 1 %-a hitelügyenként.