Hogyan nyithatok Fundamenta Lakásszámlát?

A Fundamenta Lakásszámlájával megvalósíthatja lakásálmait. Kezdje el az öngondoskodást mielőbb megtakarítással! Nyisson lakás-előtakarékossági szerződést, hogy az álomból valóság legyen!

Számos lehetőség áll rendelkezésére a Fundamenta Lakásszámla elindítására, amelyeket az alábbiakban összefoglaltunk Önnek.

A Személyi Bankáraink segítségével

 

Személyi Bankáraink segítségével nyugodt körülmények között, otthonában ismerheti meg, milyen lehetőségek állnak rendelkezésére lakáscéljai megvalósításához, személyesen, vagy online, a VideoBankár rendszerünkön keresztül. 

Lakcím, melyre a pénzügyi tanácsadást kéri
Tanácsadás ideje:*

Tájékoztatjuk arról, hogy az Ön személyes adatainak kezelésére vonatkozó részletes információkat ide kattintva ismerheti meg

* a csillaggal jelölt mezők kitöltése kötelező
Kérését rögzítettük!
Kérését rögzítettük!

A TelefonBankárunk segítségével

 

TelefonBankárunk munkatársaival előzetesen áttekintheti az Ön számára elérhető megoldásokat telefonon, majd a VideoBankár rendszeren keresztül kötheti meg kollégáinkkal a Fundamenta Lakásszámláját. 

 

A TelefonBankár elérhetősége:

06 1 411 8181 

H-K-Cs-P: 8:00-18:00, Szerda: 8:00-20:00

 

Kérheti visszahívásunkat is a Kapcsolat oldalon a „Hívjon minket” funkción belül.

A WebBankár rendszerünk segítségével

 

Amennyiben Önnek már van, vagy egy éven belül volt Fundamenta Lakásszámlája online, a WebBankár rendszerünkön keresztül is megkötheti új Lakásszámla szerződését.

Online szerződéskötési rendszerünk segítségével

 

Online szerződéskötési felületünkön elérhető kalkulátorunk segítségével könnyedén kiválaszthatja, hogy melyik konstrukciónk lenne az Ön számára ideális. Ehhez mindössze meg kell adnia lakáscélját, valamint a választott futamidőt és a megtakarítani kívánt összeget.

Ügyfélpontunkon

 

Fundamenta Lakásszámláját megkötheti személyesen is, akadálymentesített budapesti Ügyfélpontunkon, amely nyitvatartását az alábbiakban találhatja. Javasoljuk, hogy látogatása előtt foglaljon időpontot.

 

Cím: 1123, Budapest, Alkotás utca 55-61.

Nyitvatartás: H-CS: 8:00–16:30, P: 8:00-16:00

Partnereink segítségével

 

Értékesítési partnereinknél szintén elérhető a Fundamenta Lakásszámla, forduljon hozzájuk bizalommal.

 

A VideóBankár rendszeren keresztül történő szerződéskötés, valamint igénybevételének feltételeiről részletesen a Fundamenta VideóBankár Felhasználási feltételek, valamint Távértékesítési tájékoztató című dokumentumokban tájékozódhat.