Gyermekeink lakása

A gyerekek gyorsan felnőnek! Gondoljon már most erre, hiszen ők a legfontosabbak!

Ajánlott termékeink

Ha Önnek van Fundamenta Lakásszámlája, gond nélkül köthet egy újat családtagjai számára. Ezzel nem csak a rendelkezésre álló összeg többszöröződik meg, de ha időben megköti a szerződést, akkor gyermekét az iskola elvégzésekor akár egy kisebb lakáshoz is hozzásegítheti. Sőt, mostantól a közeli hozzátartozói részére kötött szerződések egy közös lakáscél megvalósítására is felhasználhatóak, így Ön megtöbbszörözheti a lakásszámla előnyeit!

Miért döntsön a Fundamenta lakásszámla mellett?

 • Megtakarításait az állam az Ön befizetésének 30%-ával támogatja, legfeljebb évi
  72 000 Ft értékben 
 • Kamatadó-mentes befektetési forma
 • Megtakarításaira akár évi 10,56%-os garantált hozam is elérhető
 • Forint alapú lakáskölcsön a megtakarítási idő után, évi fix 3,9%-os (referencia THM 5,25%) kamattól
 • Futamidőtől függően napi két kávé árából 8 000 000 forinthoz juthat megtakarításai és kölcsönünk segítségével, mely összeg családtagjaira kötött szerződésekkel
  32 000 000 forint fölé növelhető
 • Szükség esetén a megtakarítási idő lejárta elôtt Megelőlegező hitelt vagy Azonnali hitelt igényelhet
 • Az összeg felhasználható új és használt ingatlan vásárlásra, vagy felújításra, modernizálásra, legyen szó ablakcseréről vagy új konyhabútor beépítéséről
 • Mostantól gond nélkül köthet új szerződést családtagjai számára, így nem csak a rendelkezésre álló összeget többszörözheti meg, de ha időben megköti a szerződést, akkor gyermekét az iskola elvégzésekor akár egy kisebb lakáshoz is hozzásegítheti 
Lakcím, melyre a pénzügyi tanácsadást kéri
Tájékoztatjuk arról, hogy az Ön személyes adatainak kezelésére vonatkozó részletes információkat ide kattintva ismerheti meg.
* a csillaggal jelölt mezők kitöltése kötelező
Tájékoztatjuk arról, hogy az Ön személyes adatainak kezelésére vonatkozó részletes információkat ide kattintva ismerheti meg.
* a csillaggal jelölt mezők kitöltése kötelező

TOVÁBBI PÉNZÜGYI MEGOLDÁSOK

Az állami támogatás mértéke, szerződésenként és személyenként, havi rendszeres megtakarítást feltételezve legfeljebb évi 72.000,- Ft. A 821. számú módozat (4 év 4 hónap) állami támogatással együtt számított EBKM értéke 10,56%; az állami támogatás nélkül számított EBKM érték: -0,72%.

A jelen tájékoztatóban megjelölt EBKM érték a betéti kamat és az értékpapírok hozama számításáról és közzétételéről szóló 82/2010. (III. 25.) Korm. rendelet alapján került megállapításra, havi 20.000,- Ft folyamatos betételhelyezést feltételezve.

A jelen tájékoztatás nem tekinthető a Fundamenta-Lakáskassza Zrt. részéről hivatalos ajánlattételnek, az itt leírtak kizárólag a figyelemfelkeltését célozzák. A tájékoztatás nem teljes körű, a betéti szerződés részletes leírását az Általános Szerződési Feltételek (Üzletszabályzat) tartalmazza.

A lakás-takarékpénztár által nyújtott lakáskölcsön teljes hiteldíj mutató meghatározásáról, számításáról és közzétételéről szóló 83/2010. (III.25.) Korm. rendelet 9. § (1) és (3) bekezdés szerint számított referencia THM érték 5,25%, amely a 821. számú módozatra (4 év 4 hónap megtakarítási idő) vonatkozik.

Reprezentatív példa lakáskölcsönre: a szerződéses összeg 1.680.000 Ft, ebből a lakáskölcsön teljes összege 1.000.000 Ft; a kölcsönkamat mértéke évi fix 3,9%, 57 hónapos futamidőre. A kölcsön teljes költsége: folyósítási díj: 0 Ft, kezelési költség: 30.310,- Ft, ügyleti kamat: 98.555,- Ft. Havi törlesztőrészlet 20.093,- Ft, a törlesztőrészletek összege 1.128.865,- Ft.

Új lakásszámla megkötésének feltétele a szerződéses összeg 1%-ának a befizetése.

TIPP

Nyisson időben lakásszámlát

gyermeke számára, hogy amikor a gyerekek saját életet kezdenek, Ön komoly kezdősegítséget tudjon adni a lakásálmok megvalósításához.