Társadalmi felelősségvállalás

A Fundamenta a lakáscélú előtakarékossággal társadalmi üzenetként a hosszú távú öngondoskodás fontosságát állítja a középpontba, s szívesen áll az önkéntességen alapuló programok mellé, amelyek a jövőről történő felelős gondolkodásra hívják fel a figyelmet.

A 2012 végén létrehozott, immáron közhasznú státuszú Fundamenta Gondoskodás Alapítványon keresztül szociális, oktatási, és kulturális területen támogatja a társadalom meghatározott csoportjait, tagjait és saját, rászoruló munkatársait. Karitatív tréningek keretében már több éve támogat rászoruló kisközösségeket. Ez a támogatás az anyagi segítség mellett hatékony munkavégzést is jelent a kiválasztott intézményben.

Fundamenta Alapítvány

A Fundamenta 15 éves története során nem csak üzleti eredményeinkre lehetünk büszkék, hanem arra a tevékenységünkre is, amelyet a jövőről történő felelős gondolkodás jegyében folytattunk mind vállalati, mind munkatársi szinten. Ennek keretében mindig is az élet valódi értékeire fókuszáltunk: a hátrányos helyzetűek és a beteg gyermekek segítésére, a fiatal képzőművészek, írók, valamint kulturális események, projektek támogatására és nem utolsó sorban környezetünk védelmére.

Tovább az Alapítvány honlapjára

AMADEUS Művészeti Alapítvány

A cég közel 20 éve támogatja az Amadeus Művészeti Alapítványt, s 2008-ban átvette az Amadeus Alkotói Ösztöndíj program finanszírozását. A székházban kiállított pályakezdő művészek alkotásaiból álló gyűjtemény mára mintegy 200 kétszáz festményre és szoborra gyarapodott.

Három Királyfi, Három Királylány Mozgalom

A Fundamenta, a lakás-előtakarékosság szakértőjeként hisz abban, hogy a lakhatás és a gyermekvállalás egymással szorosan összefüggő emberi cél, ezért vállalta a Három Királyfi, Három Királylány Mozgalom támogatását, amelynek célja, hogy különböző projektjeivel elősegítse a kívánt, tervezett gyermekek megszületését Magyarországon. Termékeink az öngondoskodásra épülnek, magukban hordozzák a jövő generációiért való felelősségvállalást, és biztonságos eszközt adnak a családalapításhoz is szorosan kapcsolódó otthonteremtési célok megvalósításához.