Társadalmi felelősségvállalás

A Fundamenta a lakáscélú előtakarékossággal társadalmi üzenetként a hosszú távú öngondoskodás fontosságát állítja a középpontba, s szívesen áll az önkéntességen alapuló programok mellé, amelyek a jövőről történő felelős gondolkodásra hívják fel a figyelmet.

A Fundamenta 20 éves története során nem csak üzleti eredményeinkre lehetünk büszkék, hanem arra a tevékenységünkre is, amelyet a jövőről történő felelős gondolkodás jegyében folytattunk mind vállalati, mind munkatársi szinten. Ennek keretében mindig is az élet valódi értékeire fókuszáltunk: a hátrányos helyzetűek és a beteg gyermekek segítésére, a fiatal képzőművészek, írók, valamint kulturális események, projektek támogatására és nem utolsó sorban környezetünk védelmére.

Fundamenta Gondoskodás Alapítvány

A 2012 végén létrehozott, immáron közhasznú státuszú Fundamenta Gondoskodás Alapítvány pályázati kiírásain keresztül anyagilag, adományokkal és olykor kétkezi munkával is támogatja a társadalom szociálisan rászorult, hátrányos helyzetű, illetve saját erejükből öngondoskodásra nem képes csoportjait, tagjait. Karitatív tréningek keretében az anyagi segítség mellett önkéntesek kétkezi munkájával támogat rászoruló intézményeket, kisközösségeket. Rendszeresen szervez országosan adománygyűjtéseket és véradásokat. Kérjük támogasson minket adója 1%-val! Adószám: 18396962-1-43

Tovább az Alapítvány honlapjára

AMADEUS Művészeti Alapítvány

A cég közel 20 éve támogatja az Amadeus Művészeti Alapítványt, s 2008-ban átvette az Amadeus Alkotói Ösztöndíj program finanszírozását. A székházban kiállított pályakezdő művészek alkotásaiból álló gyűjtemény mára mintegy 200 kétszáz festményre és szoborra gyarapodott.

Három Királyfi, Három Királylány Mozgalom

A Fundamenta, a lakás-előtakarékosság szakértőjeként hisz abban, hogy a lakhatás és a gyermekvállalás egymással szorosan összefüggő emberi cél, ezért vállalta a Három Királyfi, Három Királylány Mozgalom támogatását, amelynek célja, hogy különböző projektjeivel elősegítse a kívánt, tervezett gyermekek megszületését Magyarországon. Termékeink az öngondoskodásra épülnek, magukban hordozzák a jövő generációiért való felelősségvállalást, és biztonságos eszközt adnak a családalapításhoz is szorosan kapcsolódó otthonteremtési célok megvalósításához.