Takarékos tippek mindenkinek

 • A tökéletes szoba 7 lépésben!

  2021.02.17.

  Különösen fontos lett az utóbbi időben, hogy otthon érezd magad a szobádban, hiszen itt készülsz fel a vizsgáidra és foglalkozol a munkáddal, de töltöd a szabadidőd nagy részét is a kialakult vírushelyzet miatt. Ezért ne félj változtatni rajta és energiát fektetni az átalakításába annak érdekében, hogy tényleg ez legyen a kedvenc helyiséged a házban.

  Tovább
 • 10 tipp egyetemistáknak, hogy túléld az otthonlétet

  2021.01.22.

  Nem tudsz bejárni az egyetemre és mellette a munkahelyedre se a vírushelyzet miatt? Szeretnél produktív maradni otthoni környezetben is? A következőkben megosztunk veled 10 tippet, hogy a legtöbbet hozd ki a bezártságból és ne kelljen lemondani a céljaidról!

  Tovább
 • 5 fontos kérdés az otthoni napelemek használatával kapcsolatban

  2021.01.21.

  Talán nem tévedünk, ha azt mondjuk, hogy a megújuló energiaforrások használata (sokkal) előrébb is járhatna, mint ahol épp tart. Szerencsére egyre megszokottabb látvány a napelempanel a házak tetején, ám még mindig sokakat tart vissza a beruházástól, hogy nem tudják, az megtérül-e. Megpróbálunk most pár fontos kérdésre választ adni a következő percekben.

  Tovább
 • Napelem a tetőn? Tudja meg milyen tényezőket kell szem előtt tartani!

  2021.01.21.

  Az utóbbi években egyre többen próbálják kiváltani a szokványos energiaforrásokat környezetbarát megoldásokra, így napról napra több napelem látható a házak tetején. Ezek telepítése előtt azonban érdemes utánajárni, hogy hol ajánlott egyáltalán a felszerelésük. Napelem vagy nem napelem – ez itt a kérdés!

  Tovább
 • Így tanítsa meg spórolni a gyermekét – 10 hasznos tipp!

  Ha szeretné, hogy gyermeke felnőttként jól tudjon bánni a pénzzel, érdemes már egész pici kortól spórolásra, takarékoskodásra nevelni.

  Tovább
 • Ezt kell tudni 2021-ben a napelem finanszírozási lehetőségeiről!

  2021.01.20.

  A napelem előnyei mellett, szerencsére idén már a telepítés is kifizetődőbb. Míg napelemes rendszerek telepítését az elmúlt időszakban a lakosság egy része megtakarításból fedezte, vagy külső finanszírozást vett igénybe, - mely jellemzően a „0%-os” MFB hitel volt, annak minden adminisztrációs terhe mellett,- addig 2021-ben a telepítések nagy részét minden bizonnyal az otthonteremtési támogatásból fogják fedezni, mely a költségeket felezni fogja.

  Tovább
 • 10 tipp, hogyan nevelje otthonában takarékoskodásra gyermekét

  Íme 10 takarékos trükk otthonra, amire ha megtanítja gyermekét, a megtakarított, megmaradt összegnek köszönhetően akár hamarabb lehet neki (is) saját lakása.

  Tovább