Telefonos tájékoztatás

Új szerződéskötéssel, vagy hitel igénylésével kapcsolatban van kérdése? Kérjen ingyenes visszahívást adatai megadása után!

Telefonos ügyfélszolgálatunk leterheltségi térképét IDE kattintva éri el.

Meglévő szerződéssel kapcsolatos ügyintézés céljából kérjük, hívja a +36 1 411 8181 telefonszámot! H-K-Cs-P: 8:00-18:00, Sz: 8:00-20:00

Már az újságárusoknál is elérhető a Fundamenta otthonteremtési magazinja

November végétől már az újságos standokon is kapható a Fundamenta otthonteremtési magazinja, az Otthonok & Megoldások – jelentette be a lap alapítója, a Fundamenta.

A negyedéves, 100 oldalas otthonteremtési-lakberendezési magazin már nyolc éve megjelenik, eddig azonban csak a Fundamenta szerződött ügyfelei számára volt elérhető. A magazin egyre növekvő népszerűségének köszönhetően a társaság a lapot kiadó Marquard Media Magyarország Kft-vel közösen úgy döntött, hogy a sikeres magazint a nagyközönség számára is elérhetővé teszi, így az idei év téli száma már megvásárolható az újságárusoknál.

Az Otthonok & Megoldások magazin amellett, hogy költségtervekkel, beruházási javaslatokkal, színesen és érdekesen mutatja be az otthonteremtéshez kapcsolódó témákat, tippeket, kiemelt figyelmet szentel a környezetbarát, energiatakarékos, „zöld” megoldásoknak is.

Ízelítő a Fundamenta régi-új magazinjából>>

Havonta átlagosan több mint 130 000 látogatóval rendelkezik a Fundamenta online otthonteremtési magazinja, a folyamatosan frissülő otthonokesmegoldások.hu, amely már évek óta elérhető a nagyközönség számára is. Az online magazin sok praktikus tanácsot és „Csináld magad!” megoldást közöl, amelyekkel bárki bátran belevághat az otthonszépítésbe. A lakáskultúra iránt érdeklődők érdekes tartalmakkal, csodaszép képekkel találkozhatnak az Otthonok & Megoldások Facebook és Instagram, valamint Pinterest oldalán is.

A Fundamenta-Lakáskassza Zrt. már több mint 20 éve segíti ügyfeleit lakásálmaik megvalósításában. Működési területe felöleli a lakásvásárlással, építéssel-felújítással, energiatakarékos megoldások kiépítésével, ingatlan-adásvétellel kapcsolatos megoldásokat, amelyhez szervesen illeszkedik a Marquard Media Magyarország kiadásában megjelenő magazin is.

További információk:

Otthonok & Megoldások weboldala