Megtakarítok!

 

 

 

Miért éri meg a Fundamenta lakásszámlával megtakarítanom?

Ön - igényeihez igazítva - többféle megtakarítás közül választhat, attól függően, hogy termékeink mely előnyét szeretné leginkább kihasználni.

  • Kisebb összegű, rendszeres megtakarítások segítségével számos lakáscélt tud megvalósítani
  • A megtakarításokat az állam 30% -kal, évi 72 000 Ft-ig támogatja
    EBKM  állami támogatással 10,56%; az állami támogatás nélkül  -0,72%.
  • Mindegyik számlához kaphat állami támogatást A megtakarítási idő végén forint alapú lakáskölcsön igényelhető,

már évi fix 3,9% (referencia THM 5,25%) kamattal.

A megtakarítási idő végén forint alapú lakáskölcsön igényelhető,
már évi fix 3,9% (referencia THM 5,25%) kamattal.

 

MEGTAKARÍTÁS + HITEL = Kedvező konstrukció!

Konstrukcióink a teljes megtakarításból és a kapcsolódó forinthitelből épülnek fel.

Kérjük, válasszon, hogy mi a fontos Önnek a számla kiválasztásánál:

Minél alacsonyabb lakáskölcsön kamat ► Minél alacsonyabb lakáskölcsön kamat ►
Lehető legmagasabb hozam a megtakarításokra ► Lehető legmagasabb hozam a megtakarításokra ►

 

Lakcím, melyre a pénzügyi tanácsadást kéri
Tájékoztatjuk arról, hogy az Ön személyes adatainak kezelésére vonatkozó részletes információkat ide kattintva ismerheti meg.
* a csillaggal jelölt mezők kitöltése kötelező
Tájékoztatjuk arról, hogy az Ön személyes adatainak kezelésére vonatkozó részletes információkat ide kattintva ismerheti meg.
* a csillaggal jelölt mezők kitöltése kötelező

Az állami támogatás mértéke, szerződésenként és személyenként, havi rendszeres megtakarítást feltételezve legfeljebb évi 72.000,- Ft. A 821. számú módozat (4 év 4 hónap) állami támogatással együtt számított EBKM értéke 10,56%; az állami támogatás nélkül számított EBKM érték: -0,72%.

A jelen tájékoztatóban megjelölt EBKM érték a betéti kamat és az értékpapírok hozama számításáról és közzétételéről szóló 82/2010. (III. 25.) Korm. rendelet alapján került megállapításra, havi 20.000,- Ft folyamatos betételhelyezést feltételezve. A megtakarítási idő változása az EBKM érték változását is jelentheti, amely érték csökkenhet. A jelen tájékoztatás nem tekinthető a Fundamenta-Lakáskassza Zrt. részéről hivatalos ajánlattételnek, az itt leírtak kizárólag a figyelemfelkeltését célozzák. A tájékoztatás nem teljes körű, a betéti szerződés részletes leírását az Általános Szerződési Feltételek (Üzletszabályzat) tartalmazza.

A lakás-takarékpénztár által nyújtott lakáskölcsön teljes hiteldíj mutató meghatározásáról, számításáról és közzétételéről szóló 83/2010. (III.25.) Korm. rendelet 9. § (1) és (3) bekezdés szerint számított referencia THM érték 5,25%, amely a 821. számú módozatra (4 év 4 hónap megtakarítási idő) vonatkozik. Reprezentatív példa lakáskölcsönre: a szerződéses összeg 1.680.000 Ft, ebből a lakáskölcsön teljes összege 1.000.000 Ft; a kölcsönkamat mértéke évi fix 3,9%, 57 hónapos futamidőre. A kölcsön teljes költsége: folyósítási díj: 0 Ft, kezelési költség: 30.310,- Ft, ügyleti kamat: 98.555,- Ft. Havi törlesztőrészlet 20.093,- Ft, a törlesztőrészletek összege 1.128.865,- Ft.
 

Új lakásszámla megkötésének feltétele a szerződéses összeg 1%-ának a befizetése.