Díjazzuk hűségét! - Lojalitás ügyfélprogram

A Lojalitás Kupon a Fundamenta hűséges ügyfelei számára elérhető kedvezménycsomag. A Lojalitás ügyfélprogram hirdetménye - melyben a kedvezmény igénybevételének pontos feltételei találhatóak - ide kattintva érhető el!

 

Most további előnyökhöz juthat!

Az alábbi kedvezménycsomagot kizárólag - a Hirdetményben megjelölt feltételeknek megfelelő -  hűséges ügyfeleinknek kínáljuk:

  • Kamatbónusz az új szerződésre: 10% extra kamat aznelső 12 havi befizetésekre!1
  • Otthonok & Megoldások – A lap, amelyre építhet! A Fundamenta negyedéves otthonteremtő magazinja, amelyet a Lojalitás Kupont felhasználó és új lakás-előtakarékossági szerződést kötő ügyfeleinknek egészen az új szerződésben vállalt megtakarítási idő végéig kedvezményként adunk!

Miért érdemes Önnek új szerződést kötni?

  • kamatadómentes, kedvező befektetés,
  • az új szerződése után is jogosult az állami támogatásra,
  • még több lakáscélt tud megvalósítani,
  • akár gyermeke vagy más közeli hozzátartozója lakáscéljáról is gondoskodhat az új szerződéssel.

Hogyan használhatja fel a Lojalitás Kupont?

Ön akkor válik jogosulttá a Lojalitás Kuponra, ha

  • ... lakás-előtakarékossági szerződése a kiutalási időszakot, 2013. december 31. napján vagy ezt követően érte el vagy,
  • ...olyan lakás-előtakarékossági szerződéssel rendelkezik, melyhez négy megtakarítási év után, állami támogatással történő felmondási szándékot 2013. december 31. napján vagy ezt követően rögzítünk nyilvántartásunkban
  • ... nyolc megtakarítási évet, 2013. december 31. napján vagy ezt követően elérő lakás-előtakarékossági szerződéssel rendelkezik.

Akinél a fenti, továbbá a Hirdetményben megtalálható feltételek teljesülése megtörtént, kiküldtük a levelet, így a kupon kódot – ha jogosult – Ön postai úton kapja meg, a szerződésén megadott levelezési címen.

Ezután az ott leírtak szerint személyi bankáránál vagy telefonos visszahívás útján kérhet további tájékoztatást,  illetve felhasználhatja kuponját online kötés útján is!
További információkért kérjük hívja központi telefonszámunkat: +36 1 411 81 81

Lakcím, melyre a pénzügyi tanácsadást kéri
Tájékoztatjuk arról, hogy az Ön személyes adatainak kezelésére vonatkozó részletes információkat ide kattintva ismerheti meg.
* a csillaggal jelölt mezők kitöltése kötelező
Tájékoztatjuk arról, hogy az Ön személyes adatainak kezelésére vonatkozó részletes információkat ide kattintva ismerheti meg.
* a csillaggal jelölt mezők kitöltése kötelező

1EBKM állami támogatással 5,10-11,31%, EBKM állami támogatás nélkül -0,26-0,31%.

A jelen tájékoztatóban megjelölt EBKM érték a betéti kamat és az értékpapírok hozama számításáról és közzétételéről szóló 82/2010 (III. 25.) Korm. rendelet alapján került megállapításra, havi 20 000 Ft folyamatos betételhelyezést feltételezve. A megtakarítási idő változása az EBKM érték változását is jelentheti, amely érték csökkenhet.

A jelen tájékoztatás nem tekinthető a Fundamenta-Lakáskassza Zrt. részéről hivatalos ajánlattételnek, az itt leírtak kizárólag a figyelemfelkeltését célozzák. A tájékoztatás nem teljes körű, a betéti szerződés részletes leírását az Általános Szerződési Feltételek (Üzletszabályzat) tartalmazza.