Lojalitás Ügyfélprogram - Díjazzuk a hűségét!

A Lojalitás Kupon a Fundamenta hűséges ügyfelei számára elérhető kedvezménycsomag. Ha meglévő Fundamenta lakástakarék szerződésének lejáratakor új szerződést köt, 10% extra kamatot adunk az első 12 havi befizetésre! Emellett a Fundamenta negyedévente megjelenő otthonteremtő magazinját az új szerződésben vállalt megtakarítási idő végéig ajándékként adjuk!

Miért éri meg részt venni a Lojalitás Ügyfélprogramban?

 

 • Új szerződésére 10% extra kamat az első 12 havi befizetésre – EBKM havi 20.000 forint megtakarítás mellett 4,31-11,22% állami támogatással, -1,08-0,57% állami támogatás nélkül, EBKM havi 40.000 forint megtakarítás mellett 2,20-6,51% állami támogatással, -0,77-0,70% állami támogatás nélkül.1
 • Kamatadómentes, kedvező befektetés.
 • Az új szerződése után is jogosult a 30% - legfeljebb évi 72.000 forint – állami támogatásra.1
 • Akár gyermeke vagy más közeli hozzátartozója lakáscéljáról is gondoskodhat az új szerződéssel.

Kinek ajánljuk a Lojalitás Ügyfélprogramot?

 

 • Aki biztos befektetést keres, amelyre 10% extra kamatot is kaphat.
 • Aki szeretné kihasználni a megtakarításra járó állami támogatást lakáscéljaihoz.
 • Akinek lejárt a lakásszámlája és nagyobb összegre lenne szüksége lakáscélja megvalósításához.
 • Aki egy kedvező kamatozású, kiszámítható lakáshitellel vágna bele otthonálmai megvalósításába.

Milyen célokra használható fel?

 

Lakásvásárlásra

Ha nem szeretne albérletben lakni, vagy nagyobb lakásba költözne, akkor érdemes már ma megismernie a lehetőségeit és belekezdeni otthonálmai megalapozásába. Felhasználható bármely új és használt lakás vagy ház vásárlására.

Felújításra, korszerűsítésre

Ideje felújítani a konyhát vagy a fürdőszobát? Ki kell alakítani a gyerekszobát? Esetleg korszerűsíteni kell az egész lakást?  Ezek mindegyikét, és további lakással kapcsolatos beruházásait is megvalósíthatja.

Építésre, bővítésre

Akár egy külön élettérre lenne szükség az aktuális otthonában, akár egy teljesen új ház építéséről van szó, a lakástakarék mindegyik esetben kiváló alapot jelent.

Milyen megtakarítási közül választhatok?

 

Ön igényei szerint dönthet az öt megtakarítási idő közül annak megfelelően, hogy mikor szeretné otthonával kapcsolatos terveit megvalósítani. Elérhető megtakarítási idők:

 • 4 év 2 hónap
 • 5 év 2 hónap
 • 6 év 7 hónap
 • 8 év 1 hónap
 • 10 év

A megtakarítás már havi 5.000 forinttól elindítható, és az igényeknek megfelelően 5.000 és 40.000 forint közötti összeg lehet. Az állami támogatás maximum havi 20.000 forint után adható, azonban 40.000 forint havi megtakarítás esetén magasabb szerződéses összeg vehető fel egy szerződéssel is.

Új lakásszámla megkötésének feltétele a szerződéses összeg 1%-ának megfelelő számlanyitási díj befizetése.

Hogyan vehetek részt a Lojalitás Ügyfélprogramban?

 

A részvételi feltételek teljesülése esetén automatikusan kiküldjük Önnek a levelet, amelyben kupon kódja található. Ön akkor válik jogosulttá a Lojalitás Kuponra, ha

 • lakás-előtakarékossági szerződése a kiutalási időszakot, 2013. december 31. napján vagy ezt követően érte el vagy,
 • olyan lakás-előtakarékossági szerződéssel rendelkezik, melyhez négy megtakarítási év után, állami támogatással történő felmondási szándékot 2013. december 31. napján vagy ezt követően rögzítünk nyilvántartásunkban,
 • nyolc megtakarítási évet, 2013. december 31. napján vagy ezt követően elérő lakás-előtakarékossági szerződéssel rendelkezik.

A szerződéskötésre és Lojalitás kuponja felhasználására több lehetőség is rendelkezésére áll:

 • amennyiben személyes ügyintézést szeretne igényelni, kérje Személyi Bankárunkat,
 • kérjen visszahívást a személyre szabott kalkulációért és szerződéskötésért,
 • vagy keresse fel személyes ügyfélszolgálatunkat.
Lakcím, melyre a pénzügyi tanácsadást kéri
Tanácsadás ideje:*

Tájékoztatjuk arról, hogy az Ön személyes adatainak kezelésére vonatkozó részletes információkat ide kattintva ismerheti meg

* a csillaggal jelölt mezők kitöltése kötelező
Kérését rögzítettük!
Kérését rögzítettük!

Telefonos tájékoztatás

Kérdése van? Kérjen ingyenes visszahívást elkötelezettség nélkül!
Visszahívást kérek

Hasznos: az állami támogatás igényelhető kiskorú kedvezményezett számára is, amennyiben a szerződésen nagykorú szerződő van megjelölve.

 

1Az állami támogatás mértéke, szerződésenként és személyenként, havi rendszeres megtakarítást feltételezve legfeljebb évi 72.000 forint. A Fundamenta-Lakáskassza Zrt az EBKM értékét a jogszabályi rendelkezéseknek megfelelően havi 20.000 forint folyamatos betételhelyezést feltételezve határozta meg, továbbá azoknál a módozatoknál, ahol lehetőség van havi 40.000 forint betét elhelyezésére is, az EBKM értékét 40.000 forint folyamatos betételhelyezést feltételezve is közzétesszük. A megtakarítási idő változása az EBKM érték változását is jelentheti, amely érték csökkenhet.

A jelen tájékoztatás nem tekinthető a Fundamenta-Lakáskassza Zrt. részéről hivatalos ajánlattételnek, az itt leírtak kizárólag a figyelemfelkeltését célozzák. A tájékoztatás nem teljes körű, a betéti szerződés részletes leírását az Általános Szerződési Feltételek (Üzletszabályzat) c. dokumentum és a kapcsolódó hirdetmény tartalmazza.A jóváírásra kerülő kamatbónusz maximális mértéke az adott módozat esetén engedélyezett maximális éves megtakarítás 5,5%-a. Az adott módozat esetén engedélyezett maximális éves megtakarítás: Otthontervező és Gyarapodó Lakásszámla 20 kötésekor 240.000 forint természetes személy szerződő esetén , max. 1.080.000 forint jogi személy vagy más, nem természetes személy szerződőnél; Otthontervező és Gyarapodó Lakásszámla 40 kötésekor 480.000 forint természetes személy szerződő esetén).

Új lakásszámla megkötésének feltétele a szerződés létrejöttére irányuló ajánlatnak a Fundamenta-Lakáskassza Zrt. részéről történő elfogadása.

A törvény előírásai szerint a megtakarítási idő után egy 2 hónapos, ún. kiutalási időszak következik. Ügyfeleinket levélben értesítjük arról, milyen célra, mikor és milyen módon használhatják fel a rendelkezésükre álló összeget.