Megvalósító Extra Lakáshitel

Ön mit hozna ki a Fundamenta Lakáshitelből? Ha számít a kiszámíthatóság, válassza Megvalósító Extra Lakáshitelünket előre rögzített törlesztőrészletekkel és állami támogatással! THM: 5,86%1

Az ajánlat 2018. február 15-től visszavonásig él. Ne maradjon le: igényelje szerződéskötéskor!

Számolja ki kalkulátorunkkal törlesztőrészleteit a futamidő végéig!

THM
Havi törlesztő a(z)hónapig
Hitelkamat
Havi törlesztő a(z)hónap után
Hitelkamat
Szerződések száma
Állami támogatás2

A THM értéke nem tartalmazza a jelzáloggal terhelendő ingatlan biztosításának díját. A hitel fedezete ingatlanra bejegyzett jelzálogjog, az ingatlanra vagyonbiztosítási szerződés megkötése szükséges. A THM meghatározása az aktuális feltételek és hatályos jogszabályok figyelembevételével történt, a feltételek változása esetén a mértéke módosulhat.

Miért éri meg a Megvalósító Extra Lakáshitelt választani?

 

 • Kiszámítható, futamidő végéig előre rögzített törlesztőrészletekkel.
 • A hitelkamat mértéke évi fix 5,9% az áthidaló szakaszban, a lakáskölcsön szakaszban évi fix 2,9% (referencia THM: 5,86%).1
 • A Megvalósító Extra Lakáshitel része egy lakásszámla, ezért felhasználhatja a megtakarításra járó 30%-os, de legfeljebb évi 72.000 Ft állami támogatást.
  (Megvalósító Extra Lakáshitel (C20 módozat) esetén az EBKM állami támogatással 9,91%, EBKM állami támogatás nélkül -1,59%, Megvalósító Extra Lakáshitel (D20 módozat) esetén az EBKM állami támogatással 5,04%, EBKM állami támogatás nélkül -1,28%)2
 • 13.600.000 forint hitelösszeg is elérhető egy lakás-előtakarékossági szerződéssel.2

Hogyan igényelhet Fundamenta Extra Megvalósító Lakáshitelt?

 

A szerződéskötésre több lehetőség is rendelkezés áll:

 • amennyiben személyes ügyintézést szeretne igényelni, kérje Személyi Bankárunkat,
 • kérjen visszahívást a személyre szabott kalkulációért és szerződéskötésért,
 • vagy keresse fel személyes ügyfélszolgálatunkat.
Lakcím, melyre a pénzügyi tanácsadást kéri
Tanácsadás ideje:*

Tájékoztatjuk arról, hogy az Ön személyes adatainak kezelésére vonatkozó részletes információkat ide kattintva ismerheti meg

* a csillaggal jelölt mezők kitöltése kötelező
Kérését rögzítettük!

Telefonos tájékoztatás

Kérdése van? Kérjen ingyenes visszahívást elkötelezettség nélkül!
Megkeresési feltételek

Kinek ajánljuk a Megvalósító Extra Lakáshitelt?

 

 • Akinek előzetes megtakarítási időszak nélkül hitelre van szüksége otthonálmai megvalósításához, kedvező kamatú lakáshitellel.
 • Aki szeretné felhasználni a megtakarításra járó állami támogatást lakáscéljaihoz.
 • Aki egy átlátható és fix kamatozású lakáshitelt keres előre rögzített törlesztőrészletekkel.

Milyen célokra használható fel?

 

Lakásvásárlásra

Ha nem szeretne albérletben lakni, vagy nagyobb lakásba költözne, akkor érdemes már ma megismernie a lehetőségeit és belekezdeni otthonálmai megalapozásába. A Megvalósító Extra Lakáshitel felhasználható bármely új és használt lakás vagy ház vásárlására.

Felújításra, korszerűsítésre

Ideje felújítani a konyhát vagy a fürdőszobát? Ki kell alakítani a gyerekszobát? Esetleg korszerűsíteni kell az egész lakást?  A Megvalósító Extra Lakáshitellel ezek mindegyikét, és további lakással kapcsolatos beruházásait is megvalósíthatja.

Építésre, bővítésre

Akár egy külön élettérre lenne szükség az aktuális otthonában, akár egy teljesen új ház építéséről van szó, a Megvalósító Extra Lakáshitel mindegyik esetben kiváló alapot jelent.

Milyen futamidők közül választhatok?

 

A Megvalósító Extra lakáshitel a lakástakarék szerződéssel egyidejűleg igényelt forint alapú lakáshitel. A konstrukció két szakaszból áll. Az első szakasz törlesztőrészlete tartalmazza a megtakarítást, a számlavezetési díjat és a hitelkamatot is: ezt nevezzük áthidaló kölcsön időszaknak. Az első szakasz végén a teljes megtakarítás és állami támogatás betörlesztésre kerül az áthidaló kölcsönbe. E időszak lejárta után már csak a lakáskölcsönt törleszti: ezt nevezzük lakáskölcsön törlesztési időszaknak.

Ön igényei szerint dönthet az öt futamidő közül annak megfelelően, hogy mennyi idő alatt szeretné törleszteni lakáshitelét. Elérhető futamidők:

 • 4 év 2 hónap áthidaló kölcsön időszak + max. 5 év lakáskölcsön törlesztési időszak
 • 5 év 2 hónap áthidaló kölcsön időszak + max. 5 év 9 hónap lakáskölcsön törlesztési időszak
 • 6 év 7 hónap áthidaló kölcsön időszak + max. 6 év 5 hónap lakáskölcsön törlesztési időszak
 • 8 év 1 hónap áthidaló kölcsön időszak + max. 7 év 8 hónap lakáskölcsön törlesztési időszak
 • 10 év áthidaló kölcsön időszak + max. 9 év 5 hónap lakáskölcsön törlesztési időszak

A Megvalósító Extra Lakáshitel része egy lakásszámla, amellyel kihasználhatja a megtakarítására járó állami támogatást. Egy szerződéssel maximum 13.600.000 forint2 hitelt tud igényelni, több szerződéssel lehetősége van növelni a hitelösszeget.

Új lakásszámla megkötésének feltétele a szerződéses összeg 1%-ának megfelelő számlanyitási díj befizetése.

Hasznos: az állami támogatás igényelhető kiskorú kedvezményezett számára is, amennyiben a szerződésen nagykorú szerződő van megjelölve.

 

A jelen tájékoztatás nem tekinthető a Fundamenta-Lakáskassza Zrt. részéről hivatalos ajánlattételnek, az itt leírtak kizárólag a figyelemfelkeltést célozzák. A tájékoztatás nem teljeskörű, a termék részletes feltételeit a Megvalósító Extra Lakáshitel hirdetmény, és az Általános Szerződési Feltételek (Üzletszabályzat) c. dokumentum tartalmazza. A Fundamenta Személyi Bankár a Fundamenta-Lakáskassza Zrt. megbízásából jár el.

1A lakás-takarékpénztár által nyújtott lakáskölcsön teljes hiteldíj mutató meghatározásáról, számításáról és közzétételéről szóló 83/2010. (III.25.) Korm. rendelet 9. § (1) és (3) bekezdés szerint számított referencia THM érték 5,86% a jelzálog fedezete mellett nyújtott azonnali áthidaló kölcsönre, C20 módozatú lakásszámlára, amelynél a hitel teljes összege 1.000.000 forint, a hitelkamat mértéke évi fix 5,9% az áthidaló szakaszban, évi fix 2,9% a lakáskölcsön szakaszban, futamideje 52+61=113 hó. A hitel teljes díjában foglalt díjak: számlanyitási díj: 10.000 forint, folyósítási díj: 10.000 forint, számlavezetési díj: 150 forint/hó, jelzálogbejegyzéshez kapcsolódó költségek: 39.960 forint. Az áthidaló szakaszban a törlesztőrészletek száma 52, a havi törlesztőrészlet nagysága 11.467 forint, a törlesztőrészletek összege 573.123 forint. A lakáskölcsön szakaszban a törlesztőrészletek száma 60, a havi törlesztőrészlet nagysága 10.750 forint, a törlesztőrészletek összege 635.339 forint. A fogyasztó által fizetendő teljes összeg 1.363.616 forint (ebből az állami támogatás és a betéti kamat összege 96.961 forint).

A THM értéke nem tartalmazza a jelzáloggal terhelendő ingatlan biztosításának díját. A hitel fedezete ingatlanra bejegyzett jelzálogjog, az ingatlanra vagyonbiztosítási szerződés megkötése szükséges.

A THM meghatározása az aktuális feltételek és hatályos jogszabályok figyelembevételével történt, a feltételek változása esetén a mértéke módosulhat.

2Az állami támogatás mértéke, szerződésenként és személyenként, havi rendszeres megtakarítást feltételezve legfeljebb évi 72.000 Ft. A Fundamenta-Lakáskassza Zrt az EBKM értékét a jogszabályi rendelkezéseknek megfelelően havi 20.000 forint folyamatos betételhelyezést feltételezve határozta meg. Azoknál a módozatoknál, ahol lehetőség van havi 40.000 forint betét elhelyezésére is, az EBKM értékét 40.000 forint folyamatos betételhelyezést feltételezve is közzétesszük. A megtakarítási idő változása az EBKM érték változását is jelentheti, amely érték csökkenhet.

Az akció 2018.02.15-től visszavonásig él.