Azonnali Lakáshitel

Kinézte álmai otthonát, vagy egy rég tervezett lakáscélját szeretné megvalósítani, és ehhez hitelre lenne szüksége? Azonnali lakáshitelünkkel nem kell lemondania a lakástakarék konstrukcióhoz kapcsolódó állami támogatásról!

Igényelje még ma Azonnali lakáshitelünket, mert most extra kamatkedvezményt adunk lakásálma megvalósításához, fix 5,4% kamattal (THM: 5,10-6,06%)!2

Kinek ajánljuk a Fundamenta Azonnali Lakáshitelt?

 • Akinek lakáshitelre van szüksége otthonálmai megvalósításához.
 • Aki nem szeretne lemondani a megtakarítására járó állami támogatásról.
 • Aki egy kiszámítható lakáshitelt keres.

Miért érdemes a Fundamenta Azonnali Lakáshitelt választani?

Most extra 0,5%-os kamatkedvezménnyel vehető igénybe – fix 5,4% kamattal (THM: 5,10-6,06%)!2

 • kiszámítható: a futamidő végéig fix kamatozás
 • megbízható: forint alapú lakáshitel
 • gyors segítség: nem kell várni a megtakarítás futamidejének lejártáig, hisz azonnal igényelhető
 • megtakarítási része államilag támogatott: a megtakarítás után évi 30%, de legfeljebb 72 000 forint állami támogatás jár, ami betörlesztésre kerül a hitelbe (EBKM állami támogatással 4,72 – 10,92%, állami támogatás nélkül -1,73-0,22%)1
TIPP:
Új építésű ingatlant vásárolna, vagy építkezne? További kamatkedvezményt biztosítunk  lakáshitelünkre! Ismerje meg az akció részleteit itt!

Lehetséges felhasználási módok

 • új vagy használt lakás vásárlására,
 • felújításra,
 • építésre,
 • korszerűsítésre,
 • és számtalan lakáscélra, amelyek listáját itt találja

Ki és hogyan igényelhet Fundamenta Azonnali Lakáshitelt?

Meglévő vagy új ügyfélként szeretné igényelni lakáshitelünket? Hogy megismerhesse az Ön igényeire szabott lehetőségeket, az igénylés feltételeit, kérjen tájékoztatást a lenti elérhetőségek egyikén.

 

A jelen tájékoztatás nem tekinthető a Fundamenta-Lakáskassza Zrt. részéről hivatalos ajánlattételnek, az itt leírtak kizárólag a figyelemfelkeltést célozzák. A tájékoztatás nem teljeskörű, a termék részletes feltételeit az Általános Szerződési Feltételek (Üzletszabályzat) c. dokumentum tartalmazza. A Fundamenta Személyi Bankár a Fundamenta-Lakáskassza Zrt. megbízásából jár el.

Az akciók részletes feltételeit az „Azonnali lakáshitel kamatkedvezmény 2017.08.18-tól visszavonásig” c. hirdetmény, valamint az „Új építésű azonnali lakáshitel kamatkedvezmény 2017.08.18-tól visszavonásig” c. hirdetmény tartalmazza.

Az akció 2017. augusztus 18-tól visszavonásig érvényes.

1 Az állami támogatás mértéke, szerződésenként és személyenként, havi rendszeres megtakarítást feltételezve legfeljebb évi 72 000 Ft. A megadott EBKM-érték 4-10 év megtakarítási idejű, 9-es módozatú lakás-takarékpénztári szerződésekre került megállapításra, havi 5 000 –20 000 Ft-os folyamatos betételhelyezést feltételezve. A jelen tájékoztatás nem tekinthető a Fundamenta Lakáskassza Zrt. részéről hivatalos ajánlattételnek, az itt leírtak kizárólag a figyelem felkeltését célozzák.

2 Reprezentatív példa Azonnali hitelre, Azonnali lakáshitel kamatkedvezmény akcióval: 3,9-es számlát nyitva a szerződéses összeg, amely egyben a kölcsön összege is, 1 000 000 Ft. Az áthidaló és lakáskölcsön együttes futamideje: 51 + 58 = 109 hónap. A kölcsönkamat mértéke évi fix 5,4% az áthidaló szakaszban, évi fix 3,9% a lakáskölcsön szakaszban (THM a teljes futamidőre: 5,90%). A hitel teljes díja, amely magában foglalja a számlanyitási, hitelfolyósítási, jelzálogbejegyzéshez kapcsolódó és egyéb díjakat: 59 960 Ft. A lakáskölcsön teljes költsége: kezelési költség: a fennálló hiteltartozás 1%-a, amely a törlesztőrészletekbe beépítésre került. A törlesztőrészletek száma: 51 + 57, összesen 108 hónap. Havi törlesztő részlet az áthidaló szakaszban 10 850 Ft (6 200 Ft megtakarítás + 150 Ft számlavezetési díj + 4 500 Ft kamat, az utolsó két hónapban csak számlavezetési díj és kamat), a lakáskölcsön szakaszban 11 960 Ft. A törlesztőrészletek összege az áthidaló és lakáskölcsön szakaszban: 537 200 Ft + 671 100 = 1 208 300 Ft. A THM értéke nem tartalmazza jelzáloggal terhelendő ingatlan biztosításának díját. A hitel fedezete ingatlanra bejegyzett jelzálogjog, az ingatlanra vagyonbiztosítási szerződés megkötése szükséges.

 
Lakcím, melyre a pénzügyi tanácsadást kéri
Tájékoztatjuk arról, hogy az Ön személyes adatainak kezelésére vonatkozó részletes információkat ide kattintva ismerheti meg.
* a csillaggal jelölt mezők kitöltése kötelező
Tájékoztatjuk arról, hogy az Ön személyes adatainak kezelésére vonatkozó részletes információkat ide kattintva ismerheti meg.
* a csillaggal jelölt mezők kitöltése kötelező