Azonnali Lakáshitel

Kinézte álmai otthonát, vagy egy rég tervezett lakáscélját szeretné megvalósítani, és ehhez hitelre lenne szüksége? Azonnali lakáshitelünkkel nem kell lemondania a lakástakarék konstrukcióhoz kapcsolódó állami támogatásról!

Igényelje még ma Azonnali lakáshitelünket lakásálma megvalósításához, fix 5,9% kamattal (THM: 6,33%)!2

Kinek ajánljuk a Fundamenta Azonnali Lakáshitelt?

 • Akinek lakáshitelre van szüksége otthonálmai megvalósításához.
 • Aki nem szeretne lemondani a megtakarítására járó állami támogatásról.
 • Aki egy kiszámítható lakáshitelt keres.

Miért érdemes a Fundamenta Azonnali Lakáshitelt választani?

 • kiszámítható: a futamidő végéig fix kamatozás
 • megbízható: forint alapú lakáshitel
 • gyors segítség: nem kell várni a megtakarítás futamidejének lejártáig, hisz azonnal igényelhető
 • megtakarítási része államilag támogatott: a megtakarítás után évi 30%, de legfeljebb 72 000 forint állami támogatás jár, ami betörlesztésre kerül a hitelbe (EBKM állami támogatással 4,72 – 10,92%, állami támogatás nélkül -1,73-0,22%)1

Lehetséges felhasználási módok

 • új vagy használt lakás vásárlására,
 • felújításra,
 • építésre,
 • korszerűsítésre,
 • és számtalan lakáscélra, amelyek listáját itt találja

Ki és hogyan igényelhet Fundamenta Azonnali Lakáshitelt?

Meglévő vagy új ügyfélként szeretné igényelni lakáshitelünket? Hogy megismerhesse az Ön igényeire szabott lehetőségeket, az igénylés feltételeit, kérjen tájékoztatást a lenti elérhetőségek egyikén.

 

A jelen tájékoztatás nem tekinthető a Fundamenta-Lakáskassza Zrt. részéről hivatalos ajánlattételnek, az itt leírtak kizárólag a figyelemfelkeltést célozzák. A tájékoztatás nem teljeskörű, a termék részletes feltételeit az Általános Szerződési Feltételek (Üzletszabályzat) c. dokumentum tartalmazza. A Fundamenta Személyi Bankár a Fundamenta-Lakáskassza Zrt. megbízásából jár el.

1 Az állami támogatás mértéke, szerződésenként és személyenként, havi rendszeres megtakarítást feltételezve legfeljebb évi 72 000 Ft. A megadott EBKM-érték 4-10 év megtakarítási idejű, 9-es módozatú lakás-takarékpénztári szerződésekre került megállapításra, havi 5 000 –20 000 Ft-os folyamatos betételhelyezést feltételezve. A jelen tájékoztatás nem tekinthető a Fundamenta Lakáskassza Zrt. részéről hivatalos ajánlattételnek, az itt leírtak kizárólag a figyelem felkeltését célozzák.

2 Reprezentatív példa az Azonnali Lakáshitelre: 3,9-es számlát nyitva (10 év megtakarítás) a szerződéses összeg, amely egyben a kölcsön összege is, 8 000 000 Ft. Az áthidaló és lakáskölcsön együttes futamideje: 122 + 87= 209 hónap. A kölcsönkamat mértéke évi fix 5,9% az áthidaló szakaszban, évi fix 3,9% a lakáskölcsön szakaszban (THM a teljes futamidőre: 6,33%). A hitel teljes díja, amely magában foglalja a számlanyitási, hitelfolyósítási, jelzálogbejegyzéshez kapcsolódó és egyéb díjakat: 199 960 Ft. A lakáskölcsön teljes költsége: kezelési költség: a fennálló hiteltartozás 1%-a, amely a törlesztőrészletekbe beépítésre került. A törlesztőrészletek összege az áthidaló és lakáskölcsön szakaszban: 7 184 149 Ft + 5 644 984 = 12 829 133 Ft. A törlesztőrészletek száma: 122 + 86, összesen 208 hónap. A havi törlesztőrészlet az áthidaló szakaszban 59 483 Ft (mely tartalmazza a megtakarítást, a kamatot és a számlavezetési díjat is), a lakáskölcsön szakaszban 66 000 Ft.

A THM meghatározása az aktuális feltételek és hatályos jogszabályok figyelembevételével történt, a feltételek változása esetén a mértéke módosulhat.

A jelen tájékoztatás nem tekinthető a Fundamenta-Lakáskassza Zrt. részéről hivatalos ajánlattételnek, az itt leírtak kizárólag a figyelemfelkeltést célozzák. A tájékoztatás nem teljes körű, a betéti szerződés részletes leírását az Általános Szerződési Feltételek (Üzletszabályzat) tartalmazza.

 
Lakcím, melyre a pénzügyi tanácsadást kéri
Tájékoztatjuk arról, hogy az Ön személyes adatainak kezelésére vonatkozó részletes információkat ide kattintva ismerheti meg.
* a csillaggal jelölt mezők kitöltése kötelező
Tájékoztatjuk arról, hogy az Ön személyes adatainak kezelésére vonatkozó részletes információkat ide kattintva ismerheti meg.
* a csillaggal jelölt mezők kitöltése kötelező