Tippek, ötletek megtakarításhoz

A Fundamenta célja, hogy felhívja a figyelmet a jövőről történő felelős gondolkodásra, legyen szó kicsikről vagy nagyokról. A hosszú távú öngondoskodás kialakítása azonban nem egyszerű, ezért hoztuk létre weboldalainkat, ahol élethelyzetnek és életkornak megfelelően konkrét tippeket és ötleteket kaphatnak céljaik eléréséhez.

FundiMini

Ezt az oldalt azért hoztuk létre, hogy gyermeke játékos, szórakoztató formában ismerkedjen meg a pénz világával. A fundimini.hu oldal célja, hogy gyermeke már egészen kis korától megtanuljon a pénzzel bánni, és játékos, könnyen érthető formában sajátítsa el a takarékoskodást, valamint a bevételek és kiadások megtervezését.

Tovább a FundiMini honlapjára

Funder

Az ország tele van ingyenes programokkal. A FUNDER összegyűjti, hol vannak a közelben az ingyenes, szuper programok, kedvezményakciók - bármi, amivel kevés pénzből is jól érezheti magát az ember, és így több marad a zsebben hosszú távú célok megvalósítására.

Tovább a Funder honlapjára

Otthonok & Megoldások

A Fundamenta nem csak a pénzügyek, hanem a megvalósítás területén is támogatja ügyfeleit. Az exkluzív, ügyfeleknek szóló kiadvány mellett könnyedebb témákkal online is elérhető magazin színesen és érdekesen mutatja be az otthonteremtéshez kapcsolódó témákat, tippeket, trükköket.

Tovább az Otthonok & Megoldások honlapjára