Ismered már a lakáselőtakarékosság előnyeit?

 • Megtakarításaidat az állam a befizetéseid 30%-ával, de legfeljebb évi 72 000 Ft-tal támogatja*.
 • Kamatadó-mentes befektetési forma, egyes megtakarításokra akár évi 10,56%-os garantált hozam (az állami támogatás nélkül számított EBKM érték: -0,72%) is elérhető.
 • Forint alapú lakáskölcsön igényelhető a megtakarítási idő után, évi fix 3,9%-os (referencia THM 5,25%) kamattól**.
 • Az összeg felhasználható új és használt ingatlan vásárlásra, házépítéshez és számtalan más lakáscélra.
 • Egy családban több szerződés is köthető. A közeli hozzátartozóid részére kötött szerződések egy közös lakáscél megvalósítására is felhasználhatóak, így megtöbbszörözheted a lakásszámla előnyeit!

Alapozd meg gyermeked jövőjét!

A FundiMini Gyerekszámla ötvözi a fenti előnyöket és plusz kedvezményeket kínál a hosszútávon gondolkodó szülők számára.

Új programunk megoldás azoknak, akik időtálló befektetést keresnek gyermekük lakáscéljainak megvalósításához.

Miért érdemes FundiMini Gyerekszámlát nyitni?

 • Ajándék FundiMini – Az Okospersely®: ezzel a hasznos játékkal gyermeke szórakozva tanulja meg a takarékoskodás alapjait.
 • Hűségbónusz: A kedvezménnyel érintett szerződésekre az állami támogatáson és kamatokon túl, bónuszként a szerződéses összeg 0,5 % -t is jóváírjuk, a megadott feltételek teljesülése esetén.
 • Kamatprémium: Az első szerződésen a kiutalási feltételek elérésekor érvényben lévő Fundamenta termékek közül a legmagasabb betéti kamat és az első szerződés tarifa szerint betéti kamatának különbségét írjuk jóvá (a kamatprémium maximális összege legfeljebb az első szerződés szerződéses összegének 10%-a lehet.

Milyen feltétekkel elérhetőek a kedvezmények és a FundiMini Okospersely®?

 • A szerződés kedvezményezettje 14. életévét be nem töltött gyermek,
 • a szerződő FundiMini Gyerekszámlát nyit és a szerződés szerinti havi megtakarítás összege legalább 9.900,- Ft. és
 • a számlanyitási díj és az első havi megtakarítás befizetésre került.

A FundiMini Gyerekszámla akció részleteit, az egyes kedvezmények részletes definícióját a hirdetmény tartalmazza!

Nézzünk egy példát a FundiMini Gyerekszámla konstrukcióra!

A szülők 4 éves gyermekük számára már most elkezdenek takarékoskodni a FundiMini Gyerekszámla konstrukció segítségével. Két, egymást követô 10 éves, jelenleg 824-es módozatú, havi 20 ezer forintos megtakarítású lakásszámlát kötnek. 20 év múlva – az igénybe vehető lakáskölcsönnel együtt – az iskola elvégzése után egy saját otthon megvásárlásával tudják gyermeküket támogatni.

A konkrét példához tartozó EBKM-értékek: 1. szerződés: 3,51% állami támogatással, 2,33% állami támogatás nélkül; 2. szerződés: 4,98% állami támogatással, 0,48% állami támogatás nélkül

 
 
Az akció csak a kijelölt partnereknél érhető el és más termékakcióval nem összevonható. A feltételek teljesítésének a hiányában az adott kedvezmény nem vehető igénybe. A kedvezmény nem jár abban az esetben sem, amennyiben a lakás-előtakarékossági számla egyenlege zárolásra kerül, illetve arra áthidaló- vagy azonnali áthidaló kölcsönt igényelnek. A FundiMini Gyerekszámla akció részleteit, az egyes kedvezmények részletes definícióját a hirdetmény tartalmazza!

A tájékoztatás nem teljes körű, a termék és az akció részletes feltételeit a www.fundamenta.hu oldalon található „FundiMini Gyerekszámla” Hirdetmény, továbbá a Fundamenta-Lakáskassza Zrt. Általános Szerződési Feltételei (Üzletszabályzat) tartalmazzák.  Az akció más termékakcióval nem vonható össze. A Fundamenta Személyi Bankár és a kijelölt értékesítő partnerek a Fundamenta-Lakáskassza Zrt. megbízásából járnak el, tevékenységükért díjazásban részesülnek. Zárolt a (hitel)biztosítéki célra felajánlott, terhelt szerződés. A szerződéses összeg 1%-ának megfelelő számlanyitási díj befizetése a szerződés létrejöttének a feltétele. 824. módozatú lakás-előtakarékossági szerződés esetén  EBKM állami támogatással: 4,98%, állami támogatás nélkül: 0,23%.

1.Csak tájékoztató jelleggel, hivatalos ajánlatnak nem minősül, feltételezve a minden hónap 13. napjáig beérkező rendszeres megtakarítást; két 824. módozatú, 10 éves megtakarítási idejű, havi 20 ezer Ft megtakarítású szerződések konstrukcióját nézve, ahol a tarifa szerinti kamat 1%, míg a kamatprémium 2%.

2. A konkrét példához tartozó EBKM-értékek: 1. szerződés: 3,51% állami támogatással, 2,33% állami támogatás nélkül; 2. szerződés: 4,98% állami támogatással, 0,48% állami támogatás nélkül

3. A Kamatprémium feltételeiről bővebb tájékoztatást a FundiMini Gyerekszámla akcióról szóló Hirdetmény ad. A kamatprémium mértéke az első lakás-előtakarékossági szerződés futamidejének végén a Fundamenta kínálatában elérhető legmagasabb, nem akciós lakossági kamat és az első szerződés módozat szerinti betéti kamatának különbsége. Ezáltal a kamatprémium összege jelentősen csökkenhet az első szerződés futamidejének végén érvényes tarifakínálat függvényében. Jelenleg a kamatprémium mértéke 3%–1% = 2%.

4. A Fundamenta-Lakáskassza Zrt. a teljes hiteldíj mutató meghatározásakor a konkrét példában szereplő összeget és futamidőt vette figyelembe. A THM meghatározása az aktuális feltételek és hatályos jogszabályok figyelembevételével történt, a feltételek változása esetén a mértéke módosulhat.

5. A FundiMini Okospersely elérhető továbbá, ha

 • a szerződés kedvezményezettje 14. életévét be nem töltött gyermek,
 • a szerződés szerinti havi megtakarítás összege legalább 19.900,- Ft. és
 • a számlanyitási díj és az első havi megtakarítás befizetésre került.
   

* A 821. számú módozat (4 év 4 hónap) állami támogatással együtt számított EBKM értéke 10,56%; az állami támogatás nélkül számított EBKM érték: -0,72%.
Az állami támogatás mértéke, szerződésenként és személyenként, havi rendszeres megtakarítást feltételezve legfeljebb évi 72.000,- Ft. A jelen tájékoztatóban megjelölt EBKM érték a betéti kamat és az értékpapírok hozama számításáról és közzétételéről szóló 82/2010 (III. 25.) Korm. rendelet alapján került megállapításra, havi 20.000,- Ft folyamatos betételhelyezést feltételezve. A megtakarítási idő változása az EBKM érték változását is jelentheti, amely érték csökkenhet. A jelen tájékoztatás nem tekinthető a Fundamenta-Lakáskassza Zrt. részéről hivatalos ajánlattételnek, az itt leírtak kizárólag a figyelem felkeltését célozzák.

** A lakás-takarékpénztár által nyújtott lakáskölcsön teljes hiteldíj mutató meghatározásáról, számításáról és közzétételéről szóló 83/2010. (III.25.) Korm. rendelet 9. § (1) és (3) bekezdés szerint számított referencia THM érték 5,25%, amely a 821. számú módozatra (4 év 4 hónap megtakarítási időre) vonatkozik. Reprezentatív példa lakáskölcsönre: a szerződéses összeg 1.680.000 Ft, ebből a lakáskölcsön teljes összege 1.000.000 Ft; a kölcsönkamat mértéke évi fix 3,9%, 57 hónapos futamidőre. A kölcsön teljes költsége: folyósítási díj: 0 Ft, kezelési költség: 30.310,- Ft, ügyleti kamat: 98.555,- Ft. Havi törlesztőrészlet 20.093,- Ft, a törlesztőrészletek összege 1.128.865,- Ft.A kölcsönszerződés megkötését hitelbírálat előzi meg, melynek időtartama megközelítőleg két hónap. Új lakásszámla megkötésének feltétele a szerződéses összeg 1%-ának a befizetése. A THM értéke nem tartalmazza ingatlan biztosításának díját. Az ingatlanra vagyonbiztosítási szerződés megkötése szükséges.

A Fundamenta-Lakáskassza Kft.  az Ön pénzügyi közvetítője, úgyis mint jelzáloghitel-közvetítő a Fundamenta-Lakáskassza Zrt. nevében jár el, amelyért díjazásban részesül.

 

Adataid megadása után, kollégáink 24 órán belül visszahívnak!

Az adatkezelési nyilatkozat elfogadásával hozzájárulok, hogy a Fundamenta adataimat a szerződéskötés elősegítése (közvetlen üzletszerzés) céljából kezelje.

Személyi Bankár kollégánkkal egyeztettet talalkozó során személyesen teheted fel kérdéseidet a termékkel kapcsolatban. A pénzügyi tanácsadás teljesen kötelezettségmentes. Hívd Call Centerünket!

Szerződésedet kényelmesen, otthonról is megkötheted! Kalkuláld ki a szerződés adatait!

 

 

 

Ismerd meg a Fundimini - Az Okospersely játékot, és a hozzátartozó digitális játszóteret a www.fundimini.hu oldalt!