Felújítás, vásárlás, építkezés

Építkezne vagy kibővítené otthonát? Azonnal pénzre lenne szüksége otthona felújításához, korszerűsítéséhez? Megvásárolná új otthonát? Még várna lakáscéljai megvalósításával, de addig is félretenne? A Fundamenta termékei között megtalálja lakáscéljaira a megfelelő megoldást!

Finanszírozás megtakarításból

 

 • Ha előre gondoskodna lakáscéljai megvalósításáról, válassza a Fundamenta Gyarapodó Lakásszámláját vagy Gondoskodó Lakásszámláját!
  • Válassza a Gondoskodó Lakásszámlát, ha várhatóan lakáskölcsönnel szeretné kiegészíteni megtakarítását, hisz a megtakarítási idő letelte után a lakáskölcsön kamat csak 2,9% (THM: 4,93%)!1
  • Válassza a Gyarapodó Lakásszámlát és a megtakarításaira járó betéti kamaton felül a havi megtakarítási összegtől és a futamidőtől függően akár 22,5% Megtakarítási bónuszt is elérhet az adott megtakarítási évben elhelyezett megtakarításaira (EBKM havi 100.000 Ft megtakarítás mellett 1,75 – 2,44% Megtakarítási bónusszal és -0,26 – 0,17% Megtakarítási bónusz nélkül).2
 • Megtakarítása felhasználható házrész, terasz vagy akár kert építésére, konyha, fürdőszoba felújítására, gardrób vagy gyerekszoba kialakítására, nyílászárók, fűtés-, hűtés korszerűsítésére. További felhasználási példákat itt talál.
 • Tervezhető és biztonságos megtakarítási forma (az elhelyezett betét az OBA által biztosított).

Finanszírozás lakáshitelből

 

 • Amennyiben lakáscéljainak megvalósításához a megtakarításai mellett lakáskölcsönre is szüksége van, úgy válassza a Fundamenta lakáshitel konstrukcióit.
 • A Fundamenta lakáshiteleivel előre tervezhet, hiszen…
  • előre rögzített törlesztő részletekkel rendelkeznek,
  • fix kamatozásúak a futamidő végéig,
  • és számos lakáscélra felhasználhatóak.
 • A teljes szerződéses összeget igényelheti a szerződéskötéskor, a megtakarítási idő alatt, illetve a megtakarítási idő végén.
 • Lakáshitel igénylésekor is jogosult a termékhez kapcsolódó bónuszra, illetve a 2018.10.17. előtt kötött, erre jogosult szerződések esetében az állami támogatásra.
 • Ismerje meg lakáshiteleink részletes feltételeit itt!

Hogyan köthet Fundamenta szerződést?

 

Amennyiben megtakarítani szeretne vagy hitelt igényelne, az alábbi elérhetőségek egyikén kérhet teljes körű tájékoztatást. Lakás-előtakarékossági szerződéskötésre pedig weboldalunkon is lehetősége van.

 • Ha kényelmesen, otthonában venné igénybe a tájékoztatást,
  • kérje Személyi Bankárunkat,
  • kérjen visszahívást a személyre szabott kalkulációért és szerződéskötésért,
  • kösse meg szerződését online szerződéskötési oldalunkon vagy meglévő ügyfelünként eBanking rendszerünkben,
 • vagy látogasson el budapesti Ügyfélpontunkba!

Telefonos tájékoztatás

Új szerződéskötéssel, vagy hitel igénylésével kapcsolatban van kérdése? Kérjen ingyenes visszahívást adatai megadása után!

Meglévő szerződéssel kapcsolatos ügyintézés céljából kérjük, hívja a +36 1 411 8181 telefonszámot! H-K-Cs-P: 8:00-18:00, Sz: 8:00-20:00
Megkeresési feltételek
Visszahívást kérek
Lakcím, melyre a pénzügyi tanácsadást kéri
Tanácsadás ideje:*

Tájékoztatjuk arról, hogy az Ön személyes adatainak kezelésére vonatkozó részletes információkat ide kattintva ismerheti meg

* a csillaggal jelölt mezők kitöltése kötelező
Kérését rögzítettük!
Kérését rögzítettük!

A jelen tájékoztatás nem tekinthető a Fundamenta-Lakáskassza Zrt. részéről hivatalos ajánlattételnek, az itt leírtak kizárólag a figyelemfelkeltést célozzák. A tájékoztatás nem teljeskörű, a termék részletes feltételeit az Általános Szerződési Feltételek (Üzletszabályzat) c. dokumentum, valamint a Fundamenta-Lakászkassza Zrt. által meghirdetett akciókról és azok feltételeiről szóló hirdetmény tartalmazza.

1A lakás-takarékpénztár által nyújtott lakáskölcsön teljes hiteldíj mutató meghatározásáról, számításáról és közzétételéről szóló 83/2010. (III.25.) Korm. rendelet 9. § (1) és (3) bekezdés szerint számított referencia THM érték 4,93%, amely az H21 számú módozatra (6 év 1 hónap megtakarítási idő) vonatkozik. Reprezentatív példa lakáskölcsönre: a szerződéses összeg 1.700.000 forint, ebből a lakáskölcsön teljes összege 1.000.000 forint; a kölcsönkamat mértéke évi fix 2,9%, 65 hónapos futamidőre. A hitel teljes díjában foglalt, jelzálogbejegyzéshez kapcsolódó díjak: 47.100 forint. Havi törlesztőrészlet 16.150 forint, a törlesztőrészletek száma 64, a törlesztőrészletek összege 1.033.600 forint. A fogyasztó által fizetendő teljes összeg: 1.080.700 forint.

2A Fundamenta-Lakáskassza Zrt az EBKM értékét a betéti kamat és az értékpapírok hozama számításásáról és közzétételéről szóló 82/2010. (III. 25.) Korm. rendelet (továbiakban: EBKM r.) rendelkezéseinek megfelelően havi 20.000 forint, havi 49.000 forint továbbá havi 100.000 forintfolyamatos betételhelyezést feltételezve is meghatározta. Egyes módozatok havi 20.000 forintos betételhelyezéssel nem érhetőek el, azok EBKM értéke az EBKM r. szerint meghatározott elméleti értéket mutatják meg. A megtakarítási idő változása az EBKM érték változását is jelentheti, amely érték csökkenhet.

A THM értéke nem tartalmazza jelzáloggal terhelendő ingatlan biztosításának díját. A hitel fedezete ingatlanra bejegyzett jelzálogjog, az ingatlanra vagyonbiztosítási szerződés megkötése szükséges.

A THM meghatározása az aktuális feltételek és hatályos jogszabályok figyelembevételével történt, a feltételek változása esetén a mértéke módosulhat.