Ugrás a tartalomhoz

Építsen a családjára!

Nyisson most Fundamenta Családi Plusz Lakásszámlát családtagjának, aki az első évben extra kamatot kaphat megtakarítására!

Miért

érdemes Családi Plusz Lakásszámlát nyitnia?

  • 5% kamatbónusz az első éves befizetésekre – így családtagja lakáscélra félretett pénze extra kamattal nőhet! Akciós EBKM állami támogatással 5,01 – 10,76%, EBKM állami támogatás nélkül – 0,47 – 0,28%1

  • Akár több családtagja számára is nyithat Családi Plusz Lakásszámlát, így az új szerződésekkel családon belül megtöbbszörözhető a lakáscélra felhasználható összeg

  • Állami támogatás az új szerződésre is

Hogyan

nyithat Családi Plusz Lakásszámlát?

Amennyiben Ön legalább 2 éve nyitott nálunk lakásszámlát, és ez idő alatt sikerült megtakarítania a szerződéses összeg 10%-át, ebben az esetben postai úton, levélben kapta meg kupon kódját, amelyet az alábbi módokon tud felhasználni.

A Családi Plusz Lakásszámla pontos feltételeiről és részleteiről az akció hirdetményében tájékozódhat itt!

Kérje Személyi Bankárát!

06 1 411 8181

Kösse meg szerződését online!

Gyors, egyszerű, kényelmes!

Elindítom a kalkulációt

Kérdése van?

Adja meg adatait és visszahívjuk!

Kérjük, töltsön ki minden mezőt és fogadja el az adatvédedelmi nyilatkozatot!

1Nem akciós EBKM állami támogatással 4,98-10,56%, állami támogatás nélkül -0,72-0,23%. A jelen tájékoztatóban megjelölt EBKM érték a betéti kamat és az értékpapírok hozama számításáról és közzétételéről szóló 82/2010 (III.25.) Korm. rendelet alapján került megállapításra, havi 20 000 Ft folyamatos betételhelyezést feltételezve. A megtakarítási idő változása az EBKM érték változását is jelentheti, amely érték csökkenhet. A jelen tájékoztatás nem tekinthető a Fundamenta-Lakáskassza Zrt. részéről hivatalos ajánlattételnek, az itt leírtak kizárólag a figyelem felkeltését célozzák. A tájékoztatás nem teljes körű, a betéti szerződés részletes leírását az Általános Szerződési Feltételek (Üzletszabályzat) tartalmazza. Új lakásszámla megkötésének feltétele a szerződés létrejöttére irányuló ajánlatnak a Fundamenta-Lakáskassza Zrt. részéről történő elfogadása, továbbá a szerződéses összeg 1%-ának megfelelő számlanyitási díj megfizetése.

Adatkezelési nyilatkozat


Jelen feltételek elfogadásával egyértelmű és kifejezett hozzájárulásomat adom ahhoz, hogy a Fundamenta-Lakáskassza Zrt. (székhelye: 1052 Budapest, Váci utca 19-21.; cg.:01-10-043304), illetőleg a Fundamenta-Lakáskassza Kft. (székhelye: 1052 Budapest, Váci utca 19-21.; cg.: 01-09-673867) a részére jelen honlapon megadott adataimat (név, anyja neve, születési dátum, születési hely, adóazonosító jel, telefonszám, e-mail cím, lakcím, szerződésszám, csatolmány) kezelje.
A fentebb nevezett szervezetek adatkezelők, míg a Fundamenta-Lakáskassza Kft. megbízottai, a Fundamenta Személyi Bankárok adatfeldolgozók. Kijelentem, hogy személyes adataimat kifejezetten abból a célból adtam meg, hogy engem a fent nevezett szervezetek megkeressenek szóban, telefonon, írásban vagy akár személyesen a kapcsolatfelvételi űrlapon általam megadott téma vonatkozásában.
Tudomásul veszem, hogy bármikor jogosult vagyok az adataim kezeléséről tájékoztatást kérni, tiltakozhatom az adataim kezelése ellen, jogomban áll adataim módosítását, kezelésének megszüntetését, törlését, zárolását,a jövőbeni reklámküldés megtiltását kérni írásban, a Fundamenta-Lakáskassza Zrt.; 1922 Budapest címre címzett, vagy az info@fundamenta.hu elektronikus címre küldött ilyen tartalmú levéllel.
Tudomásom van arról, hogy a fentebb nevezett szervezetek az adataimat időben korlátozottan, az ügyfélkapcsolat megszűnését követő 8 évig kezelik adatfeldolgozó igénybevétele mellett. Tájékozódtam arról, hogy az adataim kezeléséről, adatfeldolgozó személyéről további információkat a www.fundamenta.hu oldalon, Adatvédelmi Tájékoztatóban olvashatok és írásbeli választ is kérhetek.
Jogorvoslati lehetőséggel, panasszal a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatósághoz vagy bírósághoz fordulhatok.